Netwerk

Zonder verbinding zijn we nergens tegenwoordig. Denk bijvoorbeeld aan een mailtje versturen. Om het mailtje van a naar b te laten gaan, is er een verbinding nodig. Deze verbinding wordt ook wel een netwerkverbinding genoemd. Een netwerkverbinding koppelt verschillende apparaten aan elkaar om daarna met elkaar te communiceren.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van netwerkverbindingen. Zowel voor bedrijven en particulieren. Dit varieert van een volledige patchkast opbouwen, tot een kabel aanleggen om ook in de tuin een goede netwerkverbinding te hebben. Wij klaren de klus!

Een stabiel netwerk geeft comfort. Om dit comfort te realiseren, wordt er vaak een combinatie gemaakt van een bekabelde- en draadloze netwerkverbinding.
Om een bekabelde netwerkverbinding te realiseren, zullen hiervoor eerst netwerkkabels (Cat5/ Cat6) getrokken moeten worden. En hierna zullen deze kabels afgemonteerd worden zodat er een verbinding tot stand komt.
In ruimtes waar het niet mogelijk is om netwerkkabels te trekken, is het mogelijk om een draadloze netwerkverbinding op te zetten.

Voor zowel een bekabelde netwerkverbinding als een draadloze netwerkverbinding (Wi-Fi) kunnen wij u van dienst zijn.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

RRD Techniek

Het beveiligen van huizen en bedrijfspanden is onze specialiteit. Door de gedrevenheid van RRD Techniek, zullen we altijd voor perfectie gaan. Uw veiligheid is ons belang. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!