Camerabeveiliging

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor beveiligingscamera’s. Met beveiligingscamera’s beschermt u bijvoorbeeld uw eigendommen. U houdt hiermee toezicht op het terrein, de woning of eventueel het bedrijfspand. Daarnaast schrikt u ook criminelen af.

Wij bij R.R.D Techniek kunnen u verschillende mogelijkheden bieden op het gebied van beveiligingscamera’s.

Één van deze mogelijkheden zijn IP camera’s. Dit komt erg van pas als u graag op afstand de camerabeelden wil kunnen bekijken. Deze camera’s maken gebruik van het internet-protocol, hierdoor kunt u de beelden altijd live bekijken via het internet.

 

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een analoog camerasysteem aan te schaffen. Deze zijn niet afhankelijk van een internetverbinding. Tevens is het een optie om naast uw beveiligingscamera’s ook een recorder aan te schaffen. Met een recorder is het mogelijk om diverse instellingen te wijzigen, denk aan continu opnames of pas opnames bij beweging. Ook een variatie in opname kwaliteit is hierin te wijzigen.

Wij vinden het erg belangrijk dat de camera’s na het plaatsen ook naar behoren blijven werken. Daarom zorgen we naast het plaatsen van de beveiligingscamera’s ook voor het onderhoud. Tijdens een onderhoud doen we een health check van het totale systeem.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

RRD Techniek

Het beveiligen van huizen en bedrijfspanden is onze specialiteit. Door de gedrevenheid van RRD Techniek, zullen we altijd voor perfectie gaan. Uw veiligheid is ons belang. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!